Despre noi

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Am pus bazele acestei firme de avocatura in anul 2002, convinsi ca putem aduce o contributie la dreptul pozitiv, la dreptul care schimba lucrurile in bine. Am investit in pasiune si talent, iar rezultatul a fost pe masura. Ne datoram insa succesul in egala masura ambitiei noastre, dar si clientilor nostri.

Fiecare client este provocare noua, o sansa de a face un nou bine. Inovatia si perseverenta au creat in timp experienta, iar experienta ne-a ajutat sa intelegem binele.

Binele si dreptatea reprezinta motto-ul nostru, iar in acest spirit educam si tinerele talente. In acest fel credem cu tarie ca justitia poate sa evolueze.

Tocmai de aceea ne provocam in mod constant modelul de business, de la modul in care recrutam talentele, la modul in care ne dezvoltam aptitudinile potrivite pentru a corespunde nevoilor clientilor, pentru a oferi rezultate de inalt nivel si pentru a le livra in mod eficient, respectand legea. In esenta, ne redefinim in mod constant rolul de sfatuitori strategici.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1458391018841{margin-top: 30px !important;}”][vc_single_image image=”193″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

2016-2023 - Mihalache Law Firm -