Aviatie

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Aviatia reprezinta un alt domeniu principal de interes al Cabinetului nostru. Am inceput pionieratul in aceasta materie cu multi ani in urma, iar in prezent ne mandrim cu clienti din Statele Unite, Anglia, Belgia, Romania si din multe alte tari. Printre acestia se numara companii de avioane, proprietari de avioane, institute de cercetare aerospatiala, tour-operatori, transportatori si alte societati cu interes si activitati in industria aeronautica.

Activitatea noastra in domeniul aviatiei acopera o gama larga de servicii. Acordam consulanta si asistenta juridica de specialitate in egala masura persoanelor individuale, dar si companiilor de orice marime, de nationalitate straina, sau romana. Am asistat si asistam clienti in proceduri de recuperare a avioanelor, a unor parti componente de avion, in tranzactii de fuziuni si achizitii, in tranzactii de vanzare-cumparare sau de inchirieri de aeronave, cu sau fara personal navigant, precum si in procedurile de obtinere a licentelor de zbor.

Avocatii nostri au contribuit in mod pozitiv la adaparea reglementarilor interne, de aviatie, fiscale si vamale, nevoilor in continua schimbare, ale acestei materii aflata in permanenta miscare.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”196″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” css=”.vc_custom_1458396892876{margin-top: 30px !important;}” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

2016-2023 - Mihalache Law Firm -